Μπακάκης: Ο Καρέρα είναι 100% επαγγελματίας

Μπακάκης: Ο Καρέρα είναι 100% επαγγελματίας

O διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για τη δουλειά του Μάσιμο Καρέρα και την επίδρασή του στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας.

«Η ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη. Δουλεύουμε αρκετό καιρό με τον προπονητή και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Καταλαβαίνουμε τι θέλει στο γήπεδο, όλοι οι παίκτες δίνουν το 100%», δήλωσε (Νοva) ο 29χρονος μπακ και πρόσθεσε: « Παίζουμε με πάθος και δύναμη. Να μη δεχόμαστε γκολ, να έχουμε κυρίαρχο λόγο στο γήπεδο. Και στο μέλλον πιστεύω θα είμαστε καλύτερα».

Ο Μιχάλης Μπακάκης είπε ακόμα:

– Για τη διαφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ: «Μας έλειπε αυτό το aggressive στην ομάδα. Με την έλευση του κ. Καρέρα το έχουμε βελτιώσει κατά πολύ. Το δουλεύουμε. Έχει αυτή την απαίτηση, να τρέχουν όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είναι πολύ καλό αυτό και βλέπετε ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ».

– Για τον Καρέρα: «Είναι 100% επαγγελματίας. Όταν χρειαστεί θα κάνει την πλάκα του. Όταν χρειαστεί να φωνάξει, θα φωνάξει. Η ομάδα τώρα δουλεύει πάρα πολύ επαγγελματικά. Είναι μεγάλη προσωπικότητα και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο. Αυτά που λέει είναι σωστά, θέλουμε να τα τηρούμε κατά γράμμα. Ετσι πρέπει. Γι’ αυτό βγαίνει το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Κάνουμε αυτό που θέλει και όλοι κοιτάμε τον στόχο μας που είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

– Για το γκολ του Αραούχο με τον ΠΑΟ: «Υπάρχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Λίγο αν τους αφήσεις μπορούν να σου κάνουν γκολ. Υπάρχουν γρήγοροι παίκτες που μπορούν να σου ξεφύγουν στο χώρο, αλλά δεν έχουν τόσο την ποιότητα να κάνουν το γκολ. Ο Αραούχο έχει ποιότητα. Λίγο αν τον αφήσεις σου κάνει το γκολ. Όπως είδατε και με τον Παναθηναϊκό δεν χρειάστηκε πολύ… Ξέρουμε ποιος είναι, τον θέλαμε στην ομάδα, είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει και μακάρι στο μέλλον να βάλει κι άλλα γκολ».

– Για τη νίκη σε ντέρμπι μετά από καιρό: «Σίγουρα ανακουφιστήκαμε. Μόνο και μόνο στο άκουσμα ότι έχουμε να κερδίσουμε ντέρμπι 22 μήνες δεν μας άρεσε καθόλου. Στα μεγάλα παιχνίδια δεν μπορούσαμε να πάρουμε νίκη. Μας προβλημάτιζε. Σίγουρα χαρήκαμε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Τώρα θα έχουμε διαφορετικό αέρα».

– Για το ματς με τον Άρη: «Στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και έχει καλή ομάδα. Θα είναι και ψυχολογικά ανεβασμένος από την πρόκρισή του στο Κύπελλο. Όμως και εμείς είμαστε πολύ καλά. Το δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε μέσα στο «Βικελίδης» να πάρουμε τη νίκη».

-Αν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ και είχε Μάνταλο, Ολιβέιρα, Λιβάγια, Αραούχο θα τους χρησιμοποιούσε στην ενδεκάδα: «Θα τους έβαζα όλους μέσα προσωπικά, αλλά θα είχα απαίτηση να τρέχουν και να κάνουν κι άμυνα. Όσο καλοί είναι επιθετικά, θα ήθελα να είναι και αμυντικά». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter