Μπακασέτας: «Ντροπή να σπιλώνουν τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, γράφοντας ότι είναι ντοπαρισμένοι»

Μπακασέτας: «Ντροπή να σπιλώνουν τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, γράφοντας ότι είναι ντοπαρισμένοι»

O Τάσος Μπακασέτας ως αρχηγός της Εθνικής Ομάδας πήρε θέση για το δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στην αποστολή του αγώνα με την Γεωργία βρέθηκε ντοπαρισμένος. Στη δήλωση του έκανε λόγο για ντροπή και ζήτησε και από την ΕΠΟ να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι σπίλωσαν Έλληνα διεθνή.

Η δήλωση Μπακασέτα: «Ως αρχηγός της Εθνικης δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών ειδικά όταν έχει έρθει αυτός ο αποκλεισμός, που θα κάνουμε καιρό να χωνέψουμε. Και υπάρχουν άνθρωποι που σπιλώνουν ποδοσφαιριστές με τον χειρότερο τρόπο. Πιστέψτε με, το να μπαίνουν στη διαδικασία οι παίκτες να σκεφτούν αν είναι ντοπαρισμένοι είναι το χειρότερο πράγμα και το κουβαλάει πάντα. Απαιτώ να σταματήσει αυτό, δημιουργούν ένα πρόβλημα από το πουθενά.

Με πήρε παίκτης και ρωτούσε αν υπάρχει πρόβλημα με αντιβίωση των παιδιών του και αν έχει παράνομες ουσίες. Κάνουν πολύ κακό όσοι το ξεκίνησαν. Οφείλουν μία συγγνώμη. Θέλω να πιστεύω πως η ΕΠΟ και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνουν ένα διεθνή ποδοσφαιριστή έτσι είναι ό,τι χειρότερο. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, αντί να τον καλύψουμε τον βγάζουμε στη σέντρα και παρουσιάζουμε κάτι αναληθές και βρώμικο. Ντροπή σε αυτούς που κάνουν κάτι τέτοιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter