Μπακασέτας: “Υπομονή και στήριξη στον προπονητή”

Μπακασέτας: “Υπομονή και στήριξη στον προπονητή”

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τη Βοσνία, το ότι οι διεθνείς θα πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος επανήλθε στην εθνική και ήταν βασικός στο παιχνίδι με την Ιταλία, εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βοσνία, αναφέροντας πως πρέπει να στηριχθεί το πλάνο του Φαν΄τ Σιπ για τη δημιουργία ομάδας που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

«Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Αν σκεφτούμε το ματς με την Ιταλία, αφομοιώσαμε πλήρως τις οδηγίες και τι έπρεπε να κάνουμε και μας άφησε ικανοποιημένους έως ένα βαθμό. Θα είναι ένας μακρύς δρόμος και εμείς θα ακολουθήσουμε τα πράγματα που θέλει ο κόουτς να βάλει μέσα στο παιχνίδι μας και κυρίως μέσα στο μυαλό μας. Υπομονή και στήριξη στα λόγια του προπονητή», ανέφερε ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος μιλώντας για το ματς με τη Βοσνία, είπε: 

«Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ποτέ δεν παρουσίαζαν μια ομάδα σαν σύνολο. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την Ιταλία και να μπούμε μέσα και να διεκδικήσουμε από την αρχή τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή θα τα καταφέρουμε».

Οι ήττες είναι απανωτές για την εθνική, στην προκριματική φάση μετράει τέσσερις σε εφτά παιχνίδια και ο Μπακασέτας ρωτήθηκε αν η εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία βοηθήσει τους διεθνείς στον ψυχολογικό τομέα. «Είναι πράγματι σημαντική στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά μας άφησε και μια πικρή γεύση. Είναι θετικό να παίζουμε καλά, όμως πρέπει να παίρνουμε και αποτελέσματα», υποστήριξε ο διεθνής στράικερ. Και πρόσθεσε: 

«Στην Ιταλία είχαμε τις ευκαιρίες, έστω και λίγες, αλλά ήταν κλασικές για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με τη Βοσνία θα κοιτάξουμε περισσότερο το αποτέλεσμα, το οποίο όμως θα επιδιώξουμε να το συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε μια νίκη και θα παλέψουμε γι’ αυτή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter