Μπακογιάννη για Ικαρία: Οι υπεύθυνοι του ταξιδιού δεν προστάτευσαν τον Μητσοτάκη

Μπακογιάννη για Ικαρία: Οι υπεύθυνοι του ταξιδιού δεν προστάτευσαν τον Μητσοτάκη

Παίρνοντας θέση για τα όσα έγιναν στην Ικαρία, η Ντόρα Μπακογιάννη φρόντισε να μας πληροφορήσει πως για το φιάσκο της κυβέρνησης δεν ευθύνεται ο πρωθυπουργός, αλλά το επικοινωνιακό του επιτελείο που δε φρόντισε να τον προστατεύσει από το φιάσκο.

Η Ντ. Μπακογιάννη απέδωσε στην επικοινωνιακή διαχείριση την «παταγώδη αποτυχία» του ταξιδιού του πρωθυπουργού και άφησε αιχμές προς τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης, ότι εξέθεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προειδοποίησε ότι αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Οι υπεύθυνοι της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν τον πρωθυπουργό, είπε με νόημα η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τα HANIA.news.

«Η άποψή μου είναι ότι σ’ ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας, υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων, οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου, οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους, να προστατέψουν τον πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από ’δω και πέρα θα γίνεται» είπε. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter