Μπακογιάννης ζητά βοήθεια από Πατούλη γιατί τα ποντίκια… κατέλαβαν το Σύνταγμα

Μπακογιάννης ζητά βοήθεια από Πατούλη γιατί τα ποντίκια… κατέλαβαν το Σύνταγμα

Έπειτα από δεκάδες καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη τρωκτικών πέριξ και εντός της Πλατείας Συντάγματος, ο Δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής… αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής ανέφερε ότι οι αρμόδιοι κινητοποιήθηκαν έπειτα από «σωρεία καταγγελιών για ύπαρξη τρωκτικών στην Πλατεία Συντάγματος, στην πλευρά της οδού Όθωνος». Λειτουργώντας με πολύ αργά αντανακλαστικά ο Κώστας Μπακογιάννης κατέθεσε αίτημα στον περιφερειάρχη Αττική Γιώργο Πατούλη για αρωγή στην αντιμετώπιση του θέματος.

«Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής του Κεντρικού Τομέα Αττικής Ευάγγελος Πασβούρης με στελέχη της υπηρεσίας του Δημόσιου Απολυμαντηρίου, προέβησαν άμεσα σήμερα (σ.σ Παρασκευή) στις 6 το πρωί στη διαχείριση του αιτήματος του δήμου Αθηναίων για εφαρμογή μυοκτονίας στην Πλατεία Συντάγματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η Περιφέρεια φρόντισε να… αναδείξει ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν διαθέτει υπηρεσία απολυμάνσεων «Η Περιφέρεια Αττικής, ενήργησε άμεσα προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα, με δεδομένο ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν διαθέτει στελεχωμένη υπηρεσία απολυμάνσεων», ενώ σημειώνεται ότι: «Η εφαρμογή μυοκτονίας έγινε από τα αρμόδια συνεργεία της Περιφέρειας σε συνεργασία με υπάλληλους του Δήμου Αθηναίων και αναμένεται να επαναληφθεί το επόμενο διάστημα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter