Μπακογιάννης: Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στις εκλογές

Μπακογιάννης: Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στις εκλογές
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το παλιό και βρώμικο κόλπο να χρησιμοποιεί τζάμπα δημόσιους πόρους για την προεκλογική του εκστρατεία εφαρμόζει ο «εκσυγχρονιστής» Δήμαρχος Αθηναίων.

Δημοτικές υπηρεσίες έχουν μετατραπεί σε εκλογικά περίπτερα του Κώστα Μπακογιάννη και εργαζόμενοι στον Δήμο μοιράζουν ψηφοδέλτια και προεκλογικό υλικό.

Αυτά, μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κώστας Ζαχαριάδης και Χάρης Δούκας.

«Η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους του Δήμου για την προεκλογική της καμπάνια. Παραβιάζουν κάθε έννοια νομιμότητας και δημοκρατικού ανταγωνισμού», γράφει ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης.

«Το διαπιστώσαμε κι εμείς στην Ανοιχτή Πόλη, όπως και άλλοι υποψήφιοι που προχώρησαν ήδη σε δημόσια καταγγελία. Η δημοτική αρχή, ο κ. Μπακογιάννης και οι αντιδήμαρχοί του, χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Δήμου σε εργασίες που δεν αφορούν την πόλη και την καθημερινότητά της, αλλά την εκλογή τους. Δημοτικές υπηρεσίες έχουν μετατραπεί σε «εκλογικά κέντρα», όπου διακινείται προεκλογικό υλικό, σταυρώνονται ψηφοδέλτια, γίνονται τηλεφωνήματα σε υποψήφιους ψηφοφόρους».

Θα περίμενε κανείς περισσότερη σεμνότητα από τον δήμαρχο που κορδώνεται σαν μεγάλος μεταρρυθμιστής αλλά ταλαιπωρεί 3,5 χρόνια την κεντρικότερη οδό της Αθήνας, την Πανεπιστημίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter