Μπακογιάννης απαντάει στον… Μπακογιάννη: Είναι η Αθήνα καθαρή; Όχι (Video)

Μπακογιάννης απαντάει στον… Μπακογιάννη: Είναι η Αθήνα καθαρή; Όχι (Video)

Την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες αρκετών περιοχών της Αθήνας, στο κομμάτι της καθαριότητας, έσπευσε να μακιγιάρει ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, κατά το τηλεοπτικό debate με τον Χάρη Δούκα, με φόντο τη δεύτερη κάλπη των εκλογών για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Καθ’όλη τη διάρκεια του debate άλλωστε ο Κώστας Μπακογιάννης συμπεριφερόταν σαν να ήταν δήμαρχος Αθηναίων κάποιος άλλος, και όχι εκείνος.

Δείτε επίσης: Τι συζητήθηκε στο debate Μπακογιάννη και Δούκα για τον δήμο Αθηναίων (Video)

Φυσικά, ο Κώστας Μπακογιάννης γνωρίζει πως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Αθήνα είναι μία καθαρή πόλη, ειδικά με τις εικόνες που έρχονται στο φως από γειτονιές όπως το Μεταξουργείο. Όμως, στην τηλεμαχία με τον Χάρη Δούκα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, έσπευσε να ρωτήσει και να απαντήσει μόνος του, σε ένα ερώτημα που δεν χρειάζεται καν να τεθεί. Μία περιπλάνηση στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια αρκεί. Ένα θεμελιώδες ζήτημα για την Αθήνα που κάθε δήμαρχος καλείται να λύσει.

Συγκεκριμένα, στο debate, στην πρώτη κιόλας ερώτηση, είπε ο Κώστας Μπακογιάννης: «Είμαι βέβαιος πως αν ρωτήσετε τους πολίτες θα σας πουν πως έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος. Και πως η Αθήνα είναι καθαρότερη απ’ότι ήταν ποτέ. Είναι καθαρή; Όχι. Αλλά έχουμε προχωρήσει και έχουμε προχωρήσει μπροστά. Πρώτα απ’όλα έχει αλλάξει φιλοσοφία…»

Δείτε επίσης: Μεταξουργείο: Αυτή είναι η… καθαρή πόλη του Κώστα Μπακογιάννη (Photo)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter