Mπάλα στην έδρα τους

Mπάλα στην έδρα τους

Οι Big 3 του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν και πάλι τον τίτλο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αγωνίζονται στην έδρα τους, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Λαμία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχονται τον Παναιτωλικό, οι «ερυθρόλευκοι» τον Αστέρα Τρίπολης και η Ενωση την Ξάνθη.

Στο πρόγραμμα της κλήρωσης που έγινε ηλεκτρονικά, είχαν συμπεριληφθεί περίπου 15 παράμετροι μεταξύ των οποίων να μην αναδειχθεί ντέρμπι τις δύο πρώτες και την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ενας ακόμα «κόφτης» ήταν να μην κληρωθούν ως γηπεδούχοι την ίδια αγωνιστική η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ με τον Αρη.

«Πριν λίγους μήνες προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Θεσπίσαμε τους αγώνες κατάταξης, που αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Θέλαμε στρατηγικά να χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα γύρω από το ποδόσφαιρο. Στη δική μας λογική, το άθλημα παίζεται κάθε μέρα, από κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά της Γης. Με βάση την τεχνολογία, αποφασίσαμε στην υλοποίηση δράσεων που θα βάλει τη Super League στην καθημερινότητά μας», είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος της λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος υποστήριξε: «Ευχαριστώ για την πρόσκληση στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας περιόδου, που ελπίζω και είμαι αισιόδοξος πως θα έχει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, καλύτερο και μακριά από φαινόμενα που το απαξιώνουν. Όλο το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι συντεταγμένο. Πρέπει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, οι οικογένειες. Να σταματήσουν οι απαγορεύσεις οπαδών. Αυτό είναι προς όφελος όλων. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικότερο από τα προηγούμενα, συνηγορούντος και του γεγονότος ότι θα υπάρξουν playoffs και playouts».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/07/02/5d1bb4f4825e634ff765d3e4.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter