Μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ, νίκησε στην Τούμπα ο ΠΑΟ

Μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ, νίκησε στην Τούμπα ο ΠΑΟ

Απίστευτο παιχνίδι στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό, παρ’ ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, να νικάει στις καθυστερήσεις τον ΠΑΟΚ (3-2). Οι «πράσινοι» αυτό που ήθελαν ήταν να αποφύγουν την τέταρτη και τελευταία θέση και τα κατάφεραν, ενώ ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Μπίσεσβαρ, ενώ στο 27΄ ο Κλωναρίδης ισοφάρισε. Στο 68΄ ο Ενρίκε έδωσε νέο προβάδισμα στο σκορ στον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι «πράσινοι». Με σκόρερ τους Λουντ στο 79’ και Μόλις στο 90΄+3΄ έφτασαν στη νίκη. «Είμαι περήφανος. Είπα στα παιδιά να μπουν μέσα και να παλέψουν. Είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μένουμε στις απουσίες. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίκτης θα λείπει. Με νοιάζει αυτοί που θα μπουν να παίζουν έτσι. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου. Έτσι πρέπει να είμαστε! Είμαστε μεγάλη ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές… Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να τα δίνουν όλα», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς είπε: «Ήμασταν καλύτεροι, στο τέλος δεν τα καταφέραμε, ρισκάραμε και δυστυχώς, χάσαμε…».

ΠΑΟΚ): Μπρκιτς, Κίτσιου, Λέοβατς, Πούγγουρας, Κρέσπο,Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (77΄ Κάνιας), Ουάρντα (88΄ Χαρίσης),Πρίγιοβιτς (67΄ Κουλούρης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (43′ Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μαρινάκης, Λουντ, Ρέις (48′ Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Μολίνς.

H τελική βαθμολογία

1. ΑΕΚ 12

2. ΠΑΟΚ 11

3. Παναθηναϊκός 8

4. Πανιώνιος 4

**Υπάρχει εκκρεμότητα με τη λήψη απόφασης για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter