Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό (Video)

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό (Video)

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του πρώην σχολιαστή και διοικητικού στελέχους του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, ο βουλευτής της ΝΔ είπε επί λέξει: «Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Κι αν για την αλόγιστη σπατάλη του νερού ο Μπ. Παπαδημητρίου έχει δίκιο, γιατί η «τιμωρητική» πρακτική αύξησης της τιμής του θα αποτελέσει «αντίδοτο» σε μια χώρα που τα παρεπόμενα της μνημονιακής επιτροπείας είναι ακόμα ορατά; Η έννοια της ευαισθητοποίησης μετριέται με όρους κόστους, φτάνοντας μόνο έως την τσέπη των πολιτών;

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις για «απαράδεκτα φθηνό νερό» προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το “απαράδεκτα φθηνό νερό”, προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις», προσθέτει η Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδημητρίου: Οι δηλώσεις για «απαράδεκτα φθηνό νερό» προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter