Μπάμπης Παπαδημητρίου: Για το πανάκριβο ρεύμα φταίνε τα τέρατα- σόμπες (video)

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Για το πανάκριβο ρεύμα φταίνε τα τέρατα- σόμπες (video)

Για τους αβάσταχτους λογαριασμούς ρεύματος φταίνε οι καταναλωτές, ο Πούτιν, οι επιχειρήσεις, οι ξεχασμένοι θερμοσίφωνες (τάδε, έφη Σκρέκας) το κακό το ριζικό μας, όλοι φταίνε, εκτός από την ανικανότητα της κυβέρνησης.

Πλέον, έχουμε νέο παίχτη στο θέατρο του παραλόγου κι αυτός δεν είναι άλλος από τις «αδηφάγες σόμπες». Ναι, σωστά διαβάσατε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έλυσε το γρίφο της ντροπής και κατονόμασε τις σόμπες ως αδηφάγο τέρας της ενέργειας. Μάλιστα, ευθύνη έχουν και τα νοικοκυριά που δεν προνόησαν τόσα χρόνια να φτιάξουν διπλά παράθυρα.

Ας αποφασίσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τι φταίει, τελικά; Γιατί αφενός παραδέχτηκε μιλώντας στο Kontra ότι οι ιδιώτες πάροχοι πίεσαν τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και στη συνέχεια τη ΔΕΗ προκειμένου να αρχίσει να εφαρμόζει και η δημόσια επιχείρηση τη ρήτρα αναπροσαρμογής για λόγους ανταγωνισμού, αφετέρου ονειρεύεται τέρατα κα σόμπες.

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Παπαδημητρίου πως ο κόσμος δεν έχει χρήματα να βάλει πετρέλαιο και αναγκαστικά βολεύεται με αυτές τις σόμπες. Ας του εξηγήσουν πως η κυβέρνηση έχει στραγγίξει τα νοικοκυριά που, πλέον, αδυνατούν να εξασφαλίσουν και τα βασικά αγαθά.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter