Μπάρκλεϊ: “Οι Ρόκετς είναι οι Μπακς της Δύσης, μπορούν μόνο στην κανονική περίοδο” (video)

Μπάρκλεϊ: “Οι Ρόκετς είναι οι Μπακς της Δύσης, μπορούν μόνο στην κανονική περίοδο” (video)

Τους Ρόκετς με τους αποκλεισμένους Μπακς παραλλήρισε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μετά από τη νέα ήττα των πρώτων από τους Λέικερς (100-110) στο Ορλάντο.

Του Γιάννη Ράμμα/ irammas@eurohoops.net

Με τον δικό τους αποκλεισμό να απέχει μία ήττα μακριά (3-1 οι Λέικερς), ο “Τσακ” δεν έχασε την ευκαιρία να κριτικάρει τον τρόπο παιχνιδιού τους με σέντερ τον Πι Τζέι Τάκερ των 196 εκατοστών ύψος.

“Οι Ρόκετς είναι οι Μπακς της Δύσης. Το small ball τους έχει αποτέλεσμα στην κανονική περίοδο όπως ακριβώς ο τρόπος επίθεσης των Μπακς. Αλλά κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσεις στα playoffs τις κορυφαίες ομάδες με τους κορυφαίους προπονητές” είπε (“Inside the NBA”).

“Θα αντιμετωπίσεις τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις και πες πως τους κερδίζεις, μετά θα αντιμετωπίσεις τον Καουάι Λέοναρντ και τον Πολ Τζορτζ, τον Μόντρεζ Χάρελ, τον Ίβιτσα Ζούμπατς. Θα κερδίσεις τρεις σειρές με small ball; Δε νομίζω πως μπορείς. Είναι πολύ απαιτητικό σωματικά για τον Πι Τζέι Τάκερ, θα τον διαλύουν κάθε φορά. Όταν έχεις μειονέκτημα σε κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο να παίξεις μπάσκετ”.

Το Game 5 είναι προγραμματισμένο στις 13/9 (03:00/COSMOTE Sport 4).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter