ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Το 2020 υπήρξε ένα έτος στη διάρκεια του οποίου, η κοινωνία αντιμετώπισε πρωτόγνωρες δυσκολίες ενώ η συγκυρία της πανδημίας συνεχίζει να αποτελεί μία δοκιμασία για όλους. Mία συνθήκη όπου εταιρείες, ιδιώτες και κοινωφελείς οργανισμοί καλούνται να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο και να προσφέρουν έμπρακτη στήριξη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ένα τέτοιο παράδειγμα εταιρείας, που ξεχώρισε για την κοινωνική ευαισθησία της και τη συνέπεια που επιδεικνύει στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία, είναι η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. Η ηγέτιδα εταιρεία καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών, μέλος του ομίλου Vivartia, βρίσκεται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και της ελληνικής οικονομίας. Mε συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας ετησίως περισσότερους από 50 τόνους προϊόντων σε κοινωφελείς οργανισμούς και κοινωνικά παντοπωλεία.

Κατά τη διάρκεια του 2020, η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω τη δωρεάν διάθεση τροφίμων προσφέροντας καταψυγμένα λαχανικά και προϊόντα ζύμης που ξεπέρασαν τους 70 τόνους ή αλλιώς τις 350.000 μερίδες φαγητού σε οργανισμούς όπως την Ένωση «Μαζί για το παιδί», το «Χαμόγελο του παιδιού», και την «Κιβωτό του Κόσμου». Ταυτόχρονα, η καθημερινή διανομή φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Αττικής, όπως το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, παρέμεινε σταθερή, συμβάλλοντας στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανέλαβε την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες, προσφέροντας καθημερινά δύο μαγειρεμένα γεύματα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων, ενίσχυσε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης αλλά και το πρόγραμμα «Τραπέζι της Αγάπης», ενώ συνεισφέροντας χρηματικά στην ενέργεια «Μαζί στις Γιορτές» της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» εξασφάλισε το γιορτινό τραπέζι για 40 τετραμελείς οικογένειες.

Ουσιαστική ήταν η συμβολή της εταιρείας παράλληλα και στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς προχώρησε στη δωρεά 10 κλινών ΜΕΘ και 10 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», που αποτέλεσε το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών για περισσότερο από μισό αιώνα τώρα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποδεικνύεται σημαντικός αρωγός της ελληνικής κοινωνίας επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, που η εταιρεία φαίνεται πως έχει πυρηνικά ριζωμένη στην υπόστασή της. Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και «βγαίνει μπροστά» υπεύθυνα, με συνέπεια και οδηγό της τις αρχές της αλληλεγγύης, της αγάπης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter