Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Ενρίκε – Τι είπε ο Γκουαρντιόλα

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Ενρίκε – Τι είπε ο Γκουαρντιόλα

Στο “ψάξιμο” για νέο προπονητή οι μπλαουγκράνα. Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου ότι δεν θα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τη νέα αγωνιστικη σεζόν!

“Θέλω να ολοκληρώσω αυτή τη συνέντευξη με διαφορετικό τρόπο. Δεν θα βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν. Δεν πρόκειται να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στο φινάλε της σεζόν.

Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα, την οποία πήρα ύστερα από σκέψη. Ευχαριστώ τους παίκτες για την υποστήριξη. Η αιτία είναι πως αντιμετωπίζω τη δουλειά μου ως διαρκή αναζήτηση λύσεων και αυτό δεν μου επιτρέπει να ξεκουράζομαι. Έχω ανάγκη από ξεκούραση”, τόνισε αρχικά ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός, για να προθέσει:

“Θα ακολουθήσουν τρεις συναρπαστικοί μήνες, είμαστε σε δύσκολη θέση. Θα είμαι απολύτως αφοσιωμένος μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, ήταν τρία αξέχαστα χρόνια”.

Τι είπε ο Γκουαρντιόλα

“Ως οπαδός, είμαι πολύ λυπημένος, επειδή χάνουμε τον τέλειο προπονητή για την Μπαρτσελόνα, λόγω της προσωπικότητάς του και του χαρακτήρα του. Για τρία χρόνια, έπαιξαν τρομερό ποδόσφαιρο”, τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει:

“Για να είσαι προπονητής της Μπαρτσελόνα, πρέπει να το κάνεις με τον τρόπο σου, να ακούς λίγους και να παίρνεις αντιδημοφιλείς αποφάσεις. Είναι ένας ειδικός. Η ομάδα του έπαιξε όπως κανενός άλλου, αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Από την άλλη, γνωρίζω την κατάσταση, καταλαβαίνω απόλυτα και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter