Μπαρτζώκας: «Είχαμε δυο επιλογές, διάλεξα να παίξουμε άμυνα»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε δυο επιλογές, διάλεξα να παίξουμε άμυνα»

Πικραμένος μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού απο τον τελικό του final-4 της Ευρωλίγκας ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε:

«Δυστυχώς ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ για εμάς και παίξαμε πολύ σκληρά απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα και τους φιλάθλους μας αλλά είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τους φιλάθλους. Ήρθαμε εδώ μετά από πολλά χρόνια και δείξαμε πως το αξίζαμε. Είχαμε τρομερή χρονιά και το μόνο που μπορώ να δώσω είναι συγχαρητήρια σε όλους για τη χρονιά. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε και θα μείνει στο υψηλότερο επίπεδο».

Πρόσθεσε ακόμα: «Όλοι οι προπονητές λένε πως αν δεν έχεις την εμπειρία είναι πάντα δύσκολο την πρώτη φορά. Μερικές φορές παίζεις με συναίσθημα και όχι με λογική αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ, κάναμε όλοι καλή δουλειά. Χτίσαμε μία γερή ομάδα. Ακόμα και σήμερα παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει τον τίτλο και εμπειρία από τέτοια ματς αλλά δείξαμε πως μπορούμε να τους κοντράρουμε. Βασικά παίξαμε καλύτερα στο πρώτο μισό. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Εφές πήρε προβάδισμα 11 πόντων. Επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Θυμάμαι τρεις ευκαιρίες. Μερικές φορές κάποιες φάσεις και κάποιες αποφάσεις που πήραμε και κάποιες χαμένες βολές σε κρίσιμο σημείο. Σε τέτοια ματς πρέπει να βάλεις μεγάλα σουτ όπως ο Μίτσιτς. Είχαμε σε κακή βραδιά ένα από τους καλύτερούς μας παίκτες, τον Βεζένκοβ. Πρέπει να βρεις μέσα από την καλή κυκλοφορία να βρεις ανοιχτά σουτ. Είχαμε σκαμπανεβάσματα αλλά προσπαθήσαμε ως το τέλος και δεν μπορώ να παραπονεθώ».

Για τους Λάρκιν και Μίτσιτς δήλωσε: «Θέλω να μιλήσω κυρίως για τους παίκτες μου, ωστόσο είναι εξαιρετικοί και οι δύο παίκτες, έχουν την εμπειρία, το ταλέντο αλλά είχαν και την τύχη. Είναι εκπληκτικό δίδυμο και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Συγχαρητήρια και στους δύο, πληρώνουν πολλά για να τους έχουν»

Τέλος μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είμαι ευγνώμων για τους φιλάθλους μας. Έχουμε τρομερή στήριξη όλη τη χρονιά. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Στο τέλος είχαμε δύο επιλογές και διάλεξα να παίξουμε άμυνα. Στο τέλος είδαμε πως πήρε ένα δύσκολο σουτ και το έβαλε, δεν μπορώ να το περιγράψω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter