Μπαρτζώκας: Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013

Μπαρτζώκας: Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το  Final Four του Βελιγραδίου με μόνο στόχο την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Euroleague). Την Πέμπτη (19/5 19:00) οι Πειραιώτες  αντιμετωπίζουν  την πρωταθλήτρια Εφές Αναντολού για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στο «Ελ. Βενιζέλος» στάθηκε στην πίεση που είχε η ομάδα όλη τη σεζόν και γύρισε τον χρόνο πίσω στον τίτλο του 2013.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Ενθουσιασμένοι είμαστε δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Είναι σημαντικό γεγονός για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ένα τριήμερο που πρέπει να το χαρούμε και να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη του κόσμου. Έχουμε προετοιμαστεί σοβαρά, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης αναλογιζόμενοι το μέγεθος της φανέλας που φοράνε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο που μπορούμε.

Τα Final 4 δεν συγκρίνονται μεταξύ τους, είναι άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες. Έχουμε μόνο 3 παίκτες με εμπειρία Final 4. Πάντα η πρώτη ευκαιρία σου δημιουργεί ένα σοκ με την έννοια ότι είσαι στο επίκεντρο και προσπαθείς να το χειρίζεσαι. Κάνουμε μια προσπάθεια. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter