Mπάσκετ: 1300 εισιτήρια θα παραλάβει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη

Mπάσκετ: 1300 εισιτήρια θα παραλάβει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη

Περίπου 1.300 εισιτήρια για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζεται να παραλάβει για τις ανάγκες των οπαδών του ο Ολυμπιακός. Οι τέσσερις μνηστήρες του τίτλου υπολογίζεται ότι θα «χρεωθούν» περίπου το 70% των κερκίδων του γηπέδου Σινάν Ερντέμ, ενώ τα κοινής λήψεως εισιτήρια κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο και εξαντλήθηκαν γρήγορα, αφού τα περισσότερα έπεσαν στα χέρια οπαδών της Φενέρμπαχτσε.

Οι πιο τυχεροί μπορούν να βρουν ακόμη εισιτήριο μέσω του επίσημου συνεταίρου της διοργάνωσης, Viagogo, σε τιμές που ξεπερνούν τα 500 ευρώ για το διήμερο των αγώνων (19-21 Μαϊου). Θεωρείται πάντως δύσκολο να εξαντλήσουν το δικό τους απόθεμα των 1300+1300 εισιτηρίων η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ, οπότε μπορεί να τεθούν στην κυκλοφορία και κάποια πρόσθετα τις μέρες πριν τους αγώνες.

Οι διοργανωτές έχουν επιδοθεί σε διαφημιστική εκστρατεία, αλλά τα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων μηνών στην Τουρκία (π.χ. η πρωτοχρονιάτικη βομβιστική επίθεση στο κλαμπ «Ρέινα», όπου ο Ολυμπιακός γιόρτασε τρόπαιο του 2012) έχουν σκορπίσει φόβο και δισταγμό.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κωνσταντινούπολη θα διεξαχθεί και η τελική φάση του Ευρωμπάσκετ Ανδρών, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter