Μπάσκετ: Αφηνιασμένος Γιάννης και στα πλέι-οφ

Μπάσκετ: Αφηνιασμένος Γιάννης και στα πλέι-οφ

Θριαμβευτικό ήταν το ξεκίνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλέι-οφ του ΝΒΑ. Οι νεανικοί αλλά φορτσάτοι Μπακς «έσπασαν» την έδρα των Τορόντο Ράπτορς από το πρώτο κιόλας παιχνίδι και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης, με το θριαμβευτικό 97-83. Απαιτούνται βεβαίως 4 νίκες για να φτάσει μία ομάδα στον β’ γύρο.

Ο Γιάννης πέτυχε 28 πόντους με 13/18 σουτ και 2/5 βολές, ενώ μέτρησε και 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 1 λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής. «Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, αλλά οι Ράπτορς θα παλέψουν απελπισμένα στο δεύτερο ματς», σχολίασε ο Έλληνας άσος.

Ο Γκρεγκ Μονρό έγραψε 14 πόντους και 15 ριμπάουντ στο πρώτο παιχνίδι πλέι-οφ της καριέρας του (η οποία αριθμεί 537 ματς κανονικής περιόδου), ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πέτυχε 27 για τους ηττημένους Ράπτορς.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει ξανά στο Τορόντο -με την πολυάνθρωπη ελληνική παροικία- τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδι στο Μιλγουόκι.

Υπήρξε και δεύτερη ομάδα που ξεκίνησε τα πλέι-οφ με διπλό: η Γιούτα Τζαζ, που έφυγε νικήτρια από το σπίτι των Λος Άντζελες Κλίπερς με 97-95, χάρη στο νικητήριο καλάθι του Τζο Τζόνσον στην εκπνοή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter