Μπάσκετ: Αμαχητί έπεσε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια

Μπάσκετ: Αμαχητί έπεσε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια

Την τρίτη ήττα του σε 4 αγωνιστικές της Εuroleague γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέβαλε ελάχιστη αντίσταση στη γηπεδούχο -αλλά μέτρια- Βασκόνια

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τη Βιτόρια με άδεια χέρια (82-66, ημίχρονο 41-36) και περιμένουν ενισχύσεις για να σηκώσουν κεφάλι, ξεκινώντας από την αναμενόμενη άφιξη του σέντερ Ουίλι Ριντ. O Αμερικανός μάλλον θα αποκτηθεί στη θέση του Χαπ, ενώ αναζητείται ο αντικαταστάτης του Μπάλντγουιν..

Στο αποψινό ματς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρκετά καλά (23-21 στο δεκάλεπτο), κυνήγησε τους Βάσκους μέχρι τα μισά της δ περιόδου (69-61), αλλά δεν είχε παίκτη που να πρόσφερε κάτι παραπάνω από εξάρσεις. Ο Μπράντον Πολ πέτυχε 15 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης τελείωσε το ματς με 10 πόντους και 5 ασίστ και ο Νικολα Μιλουτίνοβ με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο βασικός Ουίλ Τσέρι έγραψε 10 πόντους, 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Έπαιξαν για τον Ολυμπιακό του Κεστούτις Κεμζούρα και οι Πάντερ 2, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Βεζένκοφ, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου, Κουζμίνσκας 2, Ρούμπιτ 10. Ο Γεωργιανός Τόκο Σενγκέλια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του αγώνα με 25 πόντους, ενώ ο Πιέρια Χένρι πρόσθεσε 12.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter