Μπάσκετ: Ανανέωσε και ο Μάντζαρης

Μπάσκετ: Ανανέωσε και ο Μάντζαρης

Tα ίχνη του Γιώργου Πρίντεζη ακολούθησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος, μετά από μία συνάντηση-καρμπόν διάρκειας 2 ωρών με τους αδελφούς Αγγελόπουλους συμφώνησε και αυτός για νέο τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Παρόμοιες θα είναι και οι απολαβές του: λίγο παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την τριετία.

«Απ’ την αρχή ήθελα να μείνω», δήλωσε ο Μάντζαρης, αποχωρώντας από το γραφείο των Αγγελόπουλων. «Ήταν μια επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Φέτος η χρονιά ήταν μια παρένθεση, ξεκινάμε του χρόνου δυνατά. Τέλος καλό όλα καλά, τα βάσανα τελείωσαν».

Ο 27χρονος άσος ήταν ελεύθερος και είχε στα χέρια του και αυτή τη φορά γενναιόδωρη πρόταση του Παναθηναϊκού (με επταψήφια αμοιβή ετησίως), αλλά προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό με λιγότερα χρήματα.

«Ήταν πιο δύσκολη η φετινή διαπραγμάτευση από την προηγούμενη, διότι τώρα δεν είχα συμβόλαιο», ομολόγησε. «Μέτρησε όμως η επιθυμία και η δική μου αλλά και των προέδρων που έδειξαν πόσο ήθελαν την παραμονή μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έβαλε στο στόχαστρο τον Λετονό σούτινγκ γκαρντ της Μπάμπεργκ Γιάνις Στρέλνιεκς (27 χρ., 1μ91), αλλά και τον Αμερικανό φόργουορντ της Μπεσίκτας Ερλ Κλαρκ (29 χρ., 2μ08).  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter