Μπάσκετ: Ανανέωσε με τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός!

Μπάσκετ: Ανανέωσε με τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός!

Την ανανέωση της συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη ανακοίνωσε μάλλον ξαφνικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η συνάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας έγινε σήμερα το απόγευμα και κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι λακωνική και δεν περιέχει οικονομικές λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπανούλης διέσχισε τον Ρουβίκωνα του ελληνικού μπάσκετ μετακομίζοντας από τον Παναθηναϊκό στον άσπονδο αντίπαλο Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, λίγες μέρες πριν το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Στο τέλος της συμφωνίας που ανακοινώθηκε σήμερα θα κλείσει δεκαετία στον Πειραιά, με κορωνίδα την κατάκτηση δύο τροπαίων Ευρωλίγκας, το 2012 και 2013, καθώς και τριών πρωταθλημάτων Ελλάδας. Ο Σπανούλης κλείνει τα 37 του χρόνια στα μέσα του ερχόμενου Αυγούστου.

Στον Ολυμπιακό, ο οποίος κλείνει τον αμερικανό γκαρντ Γουέιντ Μπάλντγουιν απο τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, εκκρεμεί η παραμονή του Βαγγέλη Μάντζαρη, τον οποίο φλερτάρει η ρωσική Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ραντεβού με τον υπαρχηγό Γιώργο Πρίντεζη, για να συζητηθεί πιθανή αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter