Μπάσκετ: Ανησυχία για τον Σταύρο Σχίζα

Μπάσκετ: Ανησυχία για τον Σταύρο Σχίζα

Στο νοσοκομείο υπό διαρκή ιατρική παρακολούθηση πέρασε τη χθεσινή νύχτα ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Σταύρος Σχίζας, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση σε μία ατυχή στιγμή του χθεσινού αγώνα με τη Ντιζόν.

Ο Σχίζας τραυματίστηκε στο κεφάλι σε μία βουτιά στο παρκέ και έχασε για λίγο τις αισθήσεις του, όταν τον χτύπησε άθελά του με το γόνατο ο Αμερικανός Χάλστον.

Προς στιγμήν μάλιστα φάνηκε ότι γύρισε η γλώσσα του Σχίζα και υπήρξε έντονη ανησυχία, αλλά η επέμβαση του γιατρού του ΠΑΟΚ υπήρξε άμεση και ο αθλητής ανέκτησε τις αισθήσεις του, ώσπου μεταφέρθηκε ζαλισμένος στο ιατρείο του γηπέδου της Πυλαίας..

Ο 31χρονος Σχίζας μεταφέρθηκε για αξονική τομογραφία, εξετάσεις και ενδελεχή παρακολούθηση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους θεατές του αγώνα και στους υπόλοιπους αθλητές. Αργά το βράδυ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο Σταύρος Σχίζας υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Υποβλήθηκε ήδη σε αξονική τομογραφία και θα παραμείνει στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα της κατάστασης του. Μαζί με τον Σταύρο είναι από την πρώτη στιγμή ο γιατρός του ΠΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδης και δίπλα του όλη η ομάδα μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter