Μπάσκετ: Άνοδος στην Α1 για Χ.Τρικούπη και Διαγόρα

Μπάσκετ: Άνοδος στην Α1 για Χ.Τρικούπη και Διαγόρα

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω έλαβαν από την Ομοσπονδία μπάσκετ το χρίσμα για να μετάσχουν στην Α1 της επόμενης σεζόν. 

Αυτό σημαίνει ότι η «αναπτυξιακή» ομάδα του Ολυμπιακού παραμένει στην Α2 (όπως άλλωστε επιθυμεί), αφού δεν θα διεξαχθούν πλέι-οφ για το δεύτερο εισιτήριο όπως αρχικά προβλεπόταν.

Η νέα Basket League θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, αφού αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία. Εάν ωστόσο κάποια από αυτές δηλώσει αδυναμία, δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλη. Αντιστοίχως, δεν θα πέσει καμία ομάδα από την Α2 στη Β’ Εθνική.

Οι ομάδες της Α1 επικύρωσαν χθες τη θέσπιση αυστηρών τεχνοκρατικών προϋποθέσεων συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά η ύφεση μπορεί να φέρει εξελίξεις, αφού πολλές από αυτές βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση.

Όσο για τις δύο «νεοφώτιστες», ο Χαρίλαος Τρικούπης σκοπεύει να ξεκινήσει έργα διεύρυνσης του γηπέδου του στο Μεσολόγγι ώστε να αποφύγει τη μετακόμιση σε άλλη πόλη, ενώ ο Διαγόρας παραμένει αμφίβολο αν θα αποδεχθεί το χρίσμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter