Μπάσκετ: Άντεξαν οι Μπακς, προηγούνται με 2-1

Μπάσκετ: Άντεξαν οι Μπακς, προηγούνται με 2-1

Οι Μιλγουόκι Μπακς άλωσαν την Ατλάντα με σκορ 113-102 μετά από θρίλερ, πήραν προβάδισμα έναντι των Χοκς στους Ανατολικούς τελικούς (2-1) και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν απωλέσει στον πρώτο αγώνα.

Ο τέταρτος αγώνας θα γίνει ξανά στην Ατλάντα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο Γιάννης, που ήταν αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, 13/21 σουτ, 6/13 βολές, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη.

Οι Μπακς ξεκίνησαν πολύ άσχημα (1/11 τρίποντα) και βρέθηκαν να χάνουν με διψήφιες διαφορές στο α’ ημίχρονο. Ισοφάρισαν για πρώτη φορά λίγο πριν την ανάπαυλα (56-56), αλλά χρειάστηκαν άλλα δέκα λεπτά για να προσπεράσουν (80-82).

Η τελική επίθεση των «Ελαφιών» ξεκίνησε μετά το 95-88 με απανωτά μακρινά σουτ του Κρις Μίντλετον, που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, με 38 πόντους, 6 τρίποντα, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο Τρέι Γιανγκ ήταν και πάλι ασταμάτητος, με 35 πόντους και 6/14 τρίποντα, αν και τραυματίστηκε ελαφρά στο τέλος της γ’ περιόδου όταν πάτησε στο πόδι ενός …διαιτητή.

Ο Ιταλός Γκαλινάρι πρόσθεσε 18 πόντους για τους Χοκς, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ μοίρασε 12 ασίστ και ο Μπόμπι Πόρτις πέτυχε 15 πόντους για το Μιλγουόκι.

Στους τελικούς της Δύσης, οι Φίνιξ Σανς προηγούνται με 3-1 και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να φτάσουν στη μάχη του τίτλου. Οι «Ήλιοι» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας είτε αντιμετωπίσουν τους Μπακς είτε τους Χοκς.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter