Μπάσκετ: Άντεξε η ΑΕΚ με Λάνγκφορντ

Μπάσκετ: Άντεξε η ΑΕΚ με Λάνγκφορντ

Ένα καλάθι του Κιθ Λάνγκφορντ στην εκπνοή της παράτασης έδωσε τη νίκη στη φιλοξενούμενη ΑΕΚ, στο συναρπαστικό ντέρμπι των «Δικεφάλων» στη Basket League. To τελικό σκορ ήταν 85-87, αφού ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει με τον Ζερμέιν Λαβ 17’’ νωρίτερα.

Συναρπαστικό ήταν και το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 63-71 στο 37ο λεπτό, δέχθηκε σερί 11-0 με αιχμή τον Λαβ, αλλά ισοφάρισε σε 74-74 με τρίποντο του Μέικον 25 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ο Μπιτς αστόχησε στο σουτ που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής της «Ένωσης» στην παράταση και πέτυχε 16 πόντους, ενώ διακρίθηκαν και οι Μέικον (18), Λάνγκφορντ (16). H ήδη αποδεκατισμένη ΑΕΚ (απόντες Ζήσης, Μορέιρα, Ματσιούλις, Γκίκας) έχασε και τον Μάρκους Σλότερ, που αποχώρησε τραυματίας στην β’ περίοδο.

Από τον ΠΑΟΚ, ξεχώρισαν οι Κάρτερ με 27 πόντους και 6/9 τρίποντα, ο Γκρίφιν με 17 και ο Κακλαμανάκης με 15.

O αγώνας του Προμηθέα με τον Άρη αναβλήθηκε, λόγω της νέας έξαρσης κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Πάτρας.

Στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός (που το βράδυ του Σαββάτου αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ) προηγείται με ρεκόρ 14-2. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με το Λαύριο στο 12-4, ο Προμηθέας βρίσκεται στο 9-5, το Περιστέρι στο 9-7, ενώ ο ΠΑΟΚ έπεσε στο 8-8.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter