Μπάσκετ: Άντεξε ο Άρης στο ντέρμπι

Μπάσκετ: Άντεξε ο Άρης στο ντέρμπι

Άφθονο σασπένς και ζεστή ατμόσφαιρα από 5.000 φιλάθλους επιφύλαξε το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης του Σούλη Μαρκόπουλου νίκησε τον ΠΑΟΚ του Κώστα Φλεβαράκη με 85-82 στην παράταση και ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

O ΠΑΟΚ κατάφερε να καλύψει διαφορά 14 πόντων και να ισοφαρίσει 6 λεπτά πριν το τέλος (59-59), ενώ επέστρεψε και από το 68-61 μέσα σε 1,5 λεπτό με απανωτά καλάθια του Άνταμ Σμιθ (70-70 στα 10’’ με τρίποντο). Ο Μιλόσεβιτς αστόχησε στην τελευταία επίθεση του Άρη και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω βλάβης στο ηλεκτρονικό ταμπλό.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 77-80 με άλλους 5 πόντους του ασταμάτητου Σμιθ, αλλά ισοφαρίστηκε στα 42’’ από βολές του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Ντραγκίτσεβιτς έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε αμέσως μετά, αλλά ο Μαργαρίτης ισοφάρισε εκ νέου στα 25’’. Το φάουλ που κέρδισε ο Μποχωρίδης από τον Τσόχλα 2,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έκρινε το ντέρμπι.

Ο Μποχωρίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη με 24 πόντους, ενώ ο Γκετσεβίτσιους πρόσθεσε 13 και ο Ντραγκίτσεβιτς 17. Ο Σμιθ πέτυχε 28 και ο Μαργαρίτης 17 για τον ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter