Μπάσκετ: Άντεξε ο Προμηθέας, κέρδισε στο Περιστέρι

Μπάσκετ: Άντεξε ο Προμηθέας, κέρδισε στο Περιστέρι

Θαρραλέος στο “χωρίς αύριο” παιχνίδι με το Περιστέρι στην Αθήνα, ο Προμηθέας κέρδισε με 90-79 και ισοφάρισε την προημιτελική σειρά με 1-1. Η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, τη Δευτέρα στην Πάτρα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο, 47-47.

Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο τετράλεπτο, με κρίσιμα καλάθια των Λούντζη, Τζεράι Γκραντ μετά το 79-81. “Ήταν θέμα ψυχής και πνευματικής συγκέντρωσης μετά την απώλεια του Κυπέλλου”, τόνισε ο Μάκης Γιατράς. Το Περιστέρι έμεινε χωρίς πόντο στην τελική ευθεία της αναμέτρησης.

Ο Τζέριαν Γκραντ τελείωσε το ματς με 19 πόντους και 11 ασίστ, ενώ σπουδαία δουλειά έκαναν και οι Λούντζης (21 π.), Δημήτρης Αγραβάνης (14 π.), Τζεράι Γκραντ (17 π.).

Ο Πέτγουεϊ ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 20 πόντους. Ο Γκουτιέρες πέτυχε 15, ο Τσαϊρέλης 14 και ο Σαλούστρος 11. Στον πρώτο αγώνα, το Περιστέρι είχε νικήσει στην Πάτρα με 83-66.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και τυπικά τη συμμετοχή του στην τελική τετράδα με το σημερινό 90-61 επί του Ιωνικού στη Νίκαια (Μήτογλου 15, Παπαγιάννης 14, Mπρέι 10) και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, από την κυριακάτικη αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι δύο «Δικέφαλοι» βρίσκονται στο 1-1, μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, το Λαύριο σφράγισε χθες το εισιτήριό του για τα ημιτελικά με το 88-84 επί του Κολοσσού στη Ρόδο (2-0).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter