Μπάσκετ: Από Δευτέρα στην Κίνα ο Σλούκας

Μπάσκετ: Από Δευτέρα στην Κίνα ο Σλούκας

Οριστικοποιείται, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο για ενσωμάτωση του Κώστα Σλούκα στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Κίνα.

Οι πολύωρες θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά ο τραυματίας γκαρντ από το περασμένο Σάββατο έφεραν αισθητή βελτίωση στην κατάστασή του (θλάση και αιμάτωμα κάτω από το γόνατο), οπότε η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται γύρω στις 27-28 Αυγούστου.

Η Εθνική ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, ενώ δύο μέρες αργότερα αντιμετωπίζει τη Βραζιλία. Η οριστική δωδεκάδα πρέπει να δηλωθεί μέχρι το βράδυ της επόμενης Παρασκευής.

Η ελληνική ομάδα θα παίξει αύριο το πρώτο από τα τρία φιλικά που θα δώσει επί κινεζικού εδάφους, απέναντι στην Ιορδανία στην πόλη Σουζού (3μμ, με ζωντανή κάλυψη από το κανάλι της FIBA στο YouTube). Για το ίδιο τουρνουά, ονόματι Αtlas, η Εθνική θα παίξει επίσης με μία από τις Κίνα, Δομινικανή Δημοκρατία (τη Δευτέρα) και με μία από τις Τουρκία, Σενεγάλη, Πουέρτο Ρίκο, Βενεζουέλα (την Τρίτη).

Μαζί με το κυριακάτικο φύλλο του Documento, μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν το ειδικό τεύχος του Hot Doc (48 σελ.), αφιερωμένο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του μπάσκετ, γραμμένο από τον Νίκο Παπαδογιάννη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter