Μπάσκετ: Αποκλεισμός για το Περιστέρι

Μπάσκετ: Αποκλεισμός για το Περιστέρι

Με άδεια χέρια αποχαιρέτησε το Περιστέρι το Basketball Champions League, αφού το 79-73 της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Αθήνα ολοκλήρωσε τη σειρά με σκορ 2-0 υπέρ των Ισραηλινών.

Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” και το έργο της ισχυρής ομάδας του Όντεντ Κάτας έγινε ακόμα πιο εύκολο.

Η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (24-44). Το άστοχο Περιστέρι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και έφτασε σε απόσταση βολής (55-58), αλλά η αντεπίθεσή του εξανεμίστηκε στο τελευταίο επτάλεπτο.

O Παναγιώτς Βασιλόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης, ενώ ο ΝτεΆντρε Kέιν έμεινε εκτός ομάδας στο β’ ημίχρονο επειδή προκάλεσε φραστικό επεισόδιο με τον συμπαίκτη του Μορέιρα. Η σύνθεση του Περιστερίου: Γκρέι 11, Σαλούστρος 4, Μορέιρα 14, Χάτσερ 6, Αγραβάνης 4, Γοντικας 2, Καράμπελας 5, Μόουζες 5, Σκορδίλης 2, Κέιν 6, Βασιλόπουλος 12, Ξανθόπουλος 2.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ προκρίθηκε χθες στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την τσεχική Νίμπουρκ σε σειρά τριών αγώνων με ζητούμενο τις δύο νίκες για πρόκριση στο φάιναλ-φορ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter