Μπάσκετ: Απολαυστικός ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο

Μπάσκετ: Απολαυστικός ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο. Μόλις δύο 48ωρα μετά τη συντριβή από τη Μπάγερν στο Μόναχο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 99-80 την ίδια Άλμπα που την περασμένη βδομάδα νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η διαφορά έφτασε και τους 26 πόντους στην γ’ περίοδο πριν οι Γερμανοί αντιδράσουν και μειώσουν το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν κεφάτοι στο παιχνίδι και έφεραν τη διαφορά στο +10 πριν ακόμη συμπληρωθεί πεντάλεπτο (4-14). Ο Ρούμπιτ που ξεκίνησε βασικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα, αλλά οι Παπανικολάου, Πρίντεζης, Σπανούλης, Κόνιαρης, Πολ ακολούθησαν τον ρυθμό του Αμερικανού.

Η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες ουδέποτε κατέβασε τη διαφορά κάτω από το 57-71 του 29ου λεπτού. Ο Ολυμπιακός χειροκροτήθηκε θερμά από μερικές δεκάδες Έλληνες φιλάθλους στη Mercedes-Benz Arena. Παραμένει πάντως χαμηλά στη βαθμολογία, αφού η νίκη του ήταν μόλις η 4η σε 10 αγωνιστικές. Η Άλμπα έμεινε στο 3-7.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο το ελληνικό ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον ΠαναθηναΪκό. Οι «πράσινοι» παίζουν με τη Μπάγερν στο Μόναχο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ουίλι Ριντ (2 π.) τραυματίστηκε στον προσαγωγό και δεν αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο. 

Η υπόλοιπη σύνθεση του Ολυμπιακού: 

Πάντερ, Ρότσεστι 5, Μπάλντγουιν 6, Πολ 12, Κόνιαρης 7, Σπανούλης 11, Μιλουτίνοφ 8,Βεζένκοφ 5, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 12, Ρούμπιτ 16. Ο Μέισον ήταν πρώτος σκόρερ της Άλμπα με 15 πόντους, ενώ ο Έρικσον πέτυχε 13.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter