Μπάσκετ: Αποχωρεί και ο Ήφαιστος από το πρωτάθλημα

Μπάσκετ: Αποχωρεί και ο Ήφαιστος από το πρωτάθλημα

Χωρίς τον Ήφαιστο Λήμνου φαίνεται ότι θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Basket League, αφού η οικογένεια Πούμπουρα, που είχε αναλάβει τη χρηματοδότηση της ομάδας, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο ΕΣΑΚΕ ήδη ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, οπότε οι 16 ομάδες έμειναν 14. Πριν τον Ήφαιστο είχε δηλώσει αδυναμία η ομάδα του Ρεθύμνου, εξαιτίας της αποχώρησης του επενδυτή Κωστή Ζομπανάκη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν ούτε στην Α2 για την ερχόμενη σεζόν. Η διοργανώτρια αρχή είχε αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει όποιον αποφασίσε εθελούσια έξοδο από τη διοργάνωση.

Λέγεται μάλιστα ότι άλλες δύο ομάδες βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ και οι δύο που κέρδισαν τον προβιβασμό (Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω) αντιμετωπίζουν προβλήματα και το σκέπτονται.

Ο Ήφαιστος αγωνίστηκε στην Α1 την τελευταία διετία και μάλιστα τερμάτισε στην 5η θέση της φετινής βαθμολογίας, πίσω από τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter