Μπάσκετ: Αχτύπητη η ΑΕΚ στη Γαλλία

Μπάσκετ: Αχτύπητη η ΑΕΚ στη Γαλλία

Απτόητη από την ταλαιπωρία που πέρασε λόγω των απεργιών που έχουν παραλύσει τη Γαλλία, η ΑΕΚ νίκησε στο Πο την Ορτέζ με 79-67.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μοιράζεται με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ την κορυφή του Β` ομίλου του Champions League με ρεκόρ 6-2. Ο Κιθ Λάνγκφορντ πέτυχε 15 πόντους, ο Κεντρικ Ρέι 11 και ο Λίνος Χρυσικόπουλος 14 για την ΑΕΚ, η οποία κινδύνευσε να παίξει με δανεικές στολές αφού άργησαν πολύ να φτάσουν οι βαλίτσες της!

Η διαφορά έφτασε τους 19 πόντους υπέρ της “Ένωσης” από την α` περίοδο κιόλας. Οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν ποτέ να μειώσουν σε μονοψήφιο νούμερο. Η ΑΕΚ είχε τη συμπαράσταση δεκάδων Ελλήνων φιλάθλων στο γήπεδο του Πο.

Στο άλλο ματς της ημέρας με ελληνική συμμετοχή στο Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στην μέχρι απόψε ουραγό του Δ` Ομίλου Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι νίκησαν με το ευρύ 98-83 και πλέον ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στο 3-5. Ο Ουίγκινς πετυχε 25 ποντους, ο Μπεστ 15 και ο Νόουλς 11 για την ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Το Περιστέρι (4-3) υποδέχεται αύριο την τουρκική Γκαζιαντέπ στην Αθήνα (7 μμ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter