Μπάσκετ: Δέκα στα δέκα ο Παναθηναϊκός – Η ατάκα Πιτίνο για Σπανούλη

Μπάσκετ: Δέκα στα δέκα ο Παναθηναϊκός – Η ατάκα Πιτίνο για Σπανούλη

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ήφαιστο, ο οποίος έγινε το 10ο «θύμα» του σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Basket League. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 87-74, μετά το 47-44 του αμφίρροπου πρώτου ημιχρόνου. 

Οι Τόμας (16), Ράις (14), Τζόνσον (11), Παππάς (10) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των νικητών, ενώ ο Έβανς πέτυχε 21 πόντους για την ομάδα της Λήμνου.

Πριν αρχίσει το ματς με τον Ήφαιστο, στο ΟΑΚΑ, ο Ρικ Πιτίνο τοποθετήθηκε επίσημα σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να καλεί στην «επίσημη αγαπημένη» τον Βασίλη Σπανούλη.

«Θέλουμε ταλέντο και εμπειρία», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας. «Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο και με τόση εμπειρία από αυτόν τον νεαρό τύπο. Τον αποκαλώ νεαρό γιατί παίζει ως τέτοιος. Είναι εθισμένος με το μπάσκετ και μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στο δύσκολο Προολυμπιακό τουρνουά. Θέλουμε τη σοφία του και την ικανότητά του. Πάντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τον θέλουμε πολύ, εάν το θέλει και εκείνος».

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού (Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης) ενημέρωσαν την ΕΟΚ ότι η παρουσία του Πιτίνο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας καθιστά τη δική τους συμμετοχή «απαγορευτική». Ο 37χρονος Σπανούλης αποχώρησε από την Εθνική μετά το Ευρωμπάσκετ του 2015.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter