Μπάσκετ: Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός στο Μονακό

Μπάσκετ: Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός στο Μονακό

Στις λεπτομέρειες του τελευταίου διλέπτου ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο: 85-77 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο δύσκολο πρώτο ημίχρονο (25-17, 34-26), ο Αϊζέια Κάνααν κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο με 17 προσωπικούς πόντους και 4/5 τρίποντα. Το σκορ έγινε 38-39 με έμμεσο τρίποντο του Σακίλ ΜακΚίσικ, που επανεμφανίστηκε μετά από πολλές εβδομάδες και πέτυχε 3 πόντους.

Ο «ζεστός» Άλεκ Πίτερς έγραψε το 49-52 και ο Τόμας Γουόκαπ το 58-62 με το οποίο ξεκίνησε η γ’ περίοδος. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 60-65 με καλάθι του Μιλουτίνοφ, αλλά ο Μάικ Τζέιμς πήρε την κατάσταση στα χέρια του με προσωπικό σερί 8 πόντων μετά το 73-73.

Ο Κάνααν τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, ενώ ο Πίτερς πρόσθεσε 15 και ο Γουόκαπ 16.Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε και τους Λούντζη 1, Λαρεντζάκη 1, Μπραζντέικις 4, Παπανικολάου, Σίκμα 2, Μιλουτίνοφ 7, Φαλ 8.

Δεν ταξίδεψε στο Μονακό ο νεοφερμένος Φίλιπ Πετρούσεφ, ενώ ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν έχει δικαίωμα στην Euroleague πριν τις 1 Ιανουαρίου. Απουσίασε και πάλι ο τραυματίας Ουίλιαμς-Γκος.

Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 22 πόντους για τη φιλόδοξη Μονακό. Διακρίθηκαν από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς και οι Οκόμπο 11, Χολ 8, Μοτιεγιούνας 7, Ουαταρά 8.

Οι δύο ομάδες, που ισοβαθμούσαν στη βαθμολογία με ρεκόρ 6-4, είχαν αναμετρηθεί στον ημιτελικό του περυσινού φάιναλ-φορ στο Κάουνας, με νικητή τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός (6-4) δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν (4-6) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter