Δικογραφία για τα επεισόδια στην οικία Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δικογραφία για τα επεισόδια στην οικία Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δικογραφία για τη διερεύνηση της υπόθεσης των επεισοδίων που προκλήθηκαν χθες από αγνώστους στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχηματίζεται από τις αρμόδιες αρχές.

Η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας αποφάσισε να ανοίξει φάκελο και να καλέσει μάρτυρες ώστε να διαλευκάνει το περιστατικό, το οποίο έκανε το γύρο της Ευρώπης μέσω των μέσων ενημέρωσης και του λογαριασμού του Γιαννακόπουλου στο Instagram.

Οι νεαροί που μαζεύτηκαν με καδρόνια, πέτρες, λοστούς και μαχαίρια έξω από την οικία του απερχόμενου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφεραν διακριτικά του συλλόγου, οπότε πιστεύεται ότι η «επίσκεψή» τους αποτελεί συνέχεια της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μερίδας οργανωμένων οπαδών.

Οι περίπου 60-70 ταραξίες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ αποχώρησαν χωρίς να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις. Ο Γιαννακόπουλος κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας, η οποία, ενώ κλήθηκε έγκαιρα επί τόπου, δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει τους νεαρούς. «Ήρθαν με μαχαίρια στο σπίτι μου», φώναζε. «Η αστυνομία πού είναι;»

Δείτε επίσης: Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter