Μπάσκετ: «Διπλά» για Περιστέρι, Ιωνικό

Μπάσκετ: «Διπλά» για Περιστέρι, Ιωνικό

Με νίκες των δύο αθηναϊκών ομάδων της δυτικής όχθης σε δύσβατες έδρες συνεχίστηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League το απόγευμα της Κυριακής.

To Περιστέρι χρειάστηκε παράταση για να νικήσει τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, στο δεύτερο παιχνίδι του Αργύρη Πεδουλάκη: 71-75, κανονικός αγώνας 60-60, ημίχρονο 33-33.

Δύο εύστοχα σουτ του Στίβεν Γκρέι από τα 6,75 μέτρα στο πρόσθετο πεντάλεπτο έκαναν τη διαφορά. Ο Αμερικανός τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 6/11 τρίποντα. Ο Χάνλαν πέτυχε 17 πόντους και ο Τσαϊρέλης 11 για τον «γηραιό» (3-2). Το Περιστέρι έχει ρεκόρ 4-1 και ακολουθεί στη βαθμολογία την αήττητη ΑΕΚ (4-0).

Το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Ιωνικού συνοδεύτηκε με την πρώτη νίκη των Νικαιωτών στην Α1. Σημειώθηκε μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι στο ταλαιπωρημένο από τον Covid-19 Λαύριο, με σκορ 91-81 (ημίχρονο 51-43).

Ο Νίκος Χουγκάζ ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ αν και σκόραρε μόνο στο α’ ημίχρονο, ενώ οι Μουράτος και Κάρτερ έβαλαν από 17 πόντους για τους ηττημένους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter