Μπάσκετ: “Διπλό” με ανατροπή για το Περιστέρι

Μπάσκετ: “Διπλό” με ανατροπή για το Περιστέρι

Νίκη με θεαματική ανατροπή πέτυχε το Περιστέρι στο Αγρίνιο, επί της νεοφώτιστης ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη (63-70), για το πρωτάθλημα της Basket League.

Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 45-32, ενώ η διαφορά έφτασε και τους 18 πόντους υπέρ του Μεσολογγίου. Το Περιστέρι αντεπιτέθηκε με πρωταγωνιστές τους Γούνταρντ (20 π. με 6/7 τρίποντα), Μάντζαρη (6 π., 8 ασίστ), Μπουρούση (5 π.) και ισοφάρισε για πρώτη φορά στο 35ο λεπτό (58-58).

Ο Σαχπατζίδης πέτυχε 20 πόντους και ο Γκότσερ 11 για τους ηττημένους.

Το Περιστέρι, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 9-6. Το Μεσολόγγι έπεσε στο 4-11 και βρίσκεται στο «υπόγειο» τα βαθμολογίας (Λάρισα 4-10, Άρης 4-9).

Oι αγώνες Προμηθέα-ΑΕΚ και Λαυρίου-Κολοσσού αναβλήθηκαν εξαιτίας των κρουσμάτων Covid-19 στην «Ένωση» και στην ομάδα της Ρόδου.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο, με τρεις αγώνες. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον πολυδιαφημισμένο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και ίσως κάνει το ντεμπούτο του στον ευρωπαϊκό αγώνα της Τρίτης με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Θα παίξουν επίσης Λάρισα-ΠΑΟΚ και Ηρακλής-Ιωνικός. Στον πάγκο του «γηραιού» θα κάνει το ντεμπούτο του ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός προηγείται στη βαθμολογία με ρεκόρ 10-2, ενώ το Λαύριο και η ΑΕΚ βρίσκονται στο 10-4 και ο Προμηθέας στο 9-4.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter