Μπάσκετ: Διπλό με Ματσιούλις για την ΑΕΚ

Μπάσκετ: Διπλό με Ματσιούλις για την ΑΕΚ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ στο Βλότσλαβεκ επί της Άνβιλ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Champions League του μπάσκετ. 

Η ελληνική ομάδα κέρδισε με 79-77 χάρη σε κάρφωμα του Γιόνας Ματσιούλις 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και κρατήθηκε στην πρώτη θέση του Ομίλου της, μαζί με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (5-2).

Η ΑΕΚ έχανε με 75-70, αλλά ο Κιθ Λάνγκφορντ απάντησε με 7 συνεχομενους προσωπικούς πόντους, από τους 16 που πέτυχε συνολικά. Άλλους 16 έβαλε ο ήρωας τς βραδιάς Ματσιούλις, ενώ ο Σαντ-Ρόος πρόσθεσε 14, ο Γιαννόπουλος 12, ο Γιάνκοβιτς 10, ο Τσάλμερς 7 και οι Ρέι, Σλότερ από 2. Ο Ρίκι Λέντο πέτυχε 25 πόντους για τους Πολωνούς. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, ενώ ανάμεσα στους θεατές υπήρχαν και αρκετοί Έλληνες.

Σε άλλο ματς για την ίδια διοργάνωση, τo Περιστέρι νίκησε την πρωταθλήτρια Τσεχίας Νίμπουργκ με 75-65 στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Νίκου Παπανικολόπουλου και έφτασε στο 4-3. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 42-30 υπέρ της ελληνικής ομάδας, για την οποία ο Γκρέι πέτυχε 19 πόντους, ο Χάτσερ 13 και ο Μορέιρα 12.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter