Μπάσκετ: «Διπλό» της ΑΕΚ στην Τουρκία

Μπάσκετ: «Διπλό» της ΑΕΚ στην Τουρκία

Απόλυτα αποτελεσματική στην άμυνα, όπου δέχθηκε μόλις 50 πόντους, η ΑΕΚ δεν χρειάστηκε τη βοήθεια του νεοφερμένου Μάριο Τσάλμερς για να νικήσει την Μπαντιρμά στην Τουρκία.

Ο Αμερικανός ήταν στη δεκάδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, αφού οι νέοι συμπαίκτες του οδήγησαν τον «Δικέφαλο» σε μία πειστική νίκη με διαφορά 18 πόντων: 50-68, με 14 πόντους του Κιθ Λάνγκφορντ και 11 του Γιόνας Ματσιούλις. Ο Χάρης Γιαννόπουλος πέτυχε 9 και οι Χρυσικόπουλος, Σαντ-Ρόος από 8.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 33-21 στο ημίχρονο και χειροκροτήθηκε από την όχι αμελητέα ελληνική κερκίδα. Ήταν η 3η νίκη της σε 4 αγώνες στο Basketball Champions League.

Ήττες για ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια διοργάνωση γνώρισαν ήττες. Ο ΠΑΟΚ έχασε στο φινάλε από τη Ντιζόν στη Γαλλία με 81-76 σε ματς που ήταν ισόπαλο μισό λεπτά πριν τη λήξη (Σαρικόπουλος 14, Λιούις 13). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο υπόγειο του Ομίλου της με ρεκόρ 0-4.

Το Περιστέρι ηττήθηκε στην έδρα του από τη ρωσική Νίζνι με 74-71 και έμεινε στο 2-2. Ο Σκούτσι Σμιθ πέτυχε 21 πόντους, ενώ ο Γκρέι (11 π.) αστόχησε δύο φορές στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter