Μπάσκετ: Διπρόσωπος αλλά νικητής ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Διπρόσωπος αλλά νικητής ο Ολυμπιακός

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, παρ’ όλο που εμφανίστηκε διπρόσωπος απέναντι στη Ζαλγκίρις, που τα τελευταία χρόνια ήταν κακός δαίμονάς του. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με το ευρύ 83-68, που όμως καμουφλάρει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πρώτο μέρους.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε στο 3-1, ενώ η Ζαλγκίρις του Γιούρι Ζντοβτς είναι ουραγός μαζί με τη Μπάγερν, με 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 36-39, ενώ νωρίτερα οι Λιθουανοί προηγήθηκαν και με 14 πόντους (15-29). Ο Ολυμπιακός έπιασε καταπληκτική απόδοση στην γ’ περίοδο με πρωταγωνιστή τον ως τότε άσφαιρο Σάσα Βαζένκοφ και ξέφυγε με 63-49. Αργότερα, η διαφορά έφτασε στο +20 και η εξέδρα στο ΣΕΦ έστησε πάρτι.

Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 17 πόντους, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης 13, ο Κώστας Παπανικολάου 10 και ο Βεζένκοφ 12 για τον Ολυμπιακό. Έπαιξαν και οι Ντόρσεϊ 7, Φαλ 4, Μάρτιν, Πρίντεζης 7, Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ 7, Ουόκαπ 6.

Οι Μουντιάι (19), Μιλάκνις (14), Νέμπο (12) ξεχώρισαν από την αξιόμαχη αλλά ελλιπή Ζαλγκίρις.

O Oλυμπιακός, που προχθές ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία με 79-78 στην παράταση, δοκιμάζεται την ερχόμενη Παρασκευή στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία απόψε νίκησε με μεγάλη δυσκολία τον Ερυθρό Αστέρα με 78-76. Ο τραυματίας Σενγκέλια θα επιστρέψει σε δύο μήνες.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μονακό στην παράταση με 85-81 και σέρνει τον χορό χωρίς απώλειες (4-0).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter