Μπάσκετ: Δύσκολα η ΑΕΚ τον Ιωνικό

Μπάσκετ: Δύσκολα η ΑΕΚ τον Ιωνικό

Η ΑΕΚ νίκησε με δυσκολία τον Ιωνικό με 81-74 στον αγώνα με τον οποίο έκλεισε η αυλαία του σαββατιάτικου προγράμματος της Basket League. Στο ημίχρονο, η ομάδα της Νίκαιας προηγήθηκε με 33-37.

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους στο ΟΑΚΑ, όπου το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο, ενώ ο Μορέιρα πέτυχε 16, ο Λάνγκφορντ 13 και ο Ματσιούλις 12 και ο Ρογκαβόπουλος 11. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έβαλε 18 και ο Πρίτζετ 12 για τον Ιωνικό.

Στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός προπορεύεται με ρεκόρ 9-1, πριν τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Η ΑΕΚ ανέβηκε στο 8-3, ενώ το Λαύριο έπεσε στο 8-4, μετά τη σημερινή ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα με 90-88 με καλάθι του Μιχάλη Λούντζη στο τέλος.

Οι Πατρινοί βρίσκονται στο 7-4, ενώ το Περιστέρι, που έχασε στη Ρόδο, έμεινε στο 7-5 και ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 6-5, με τη νίκη του επί του Ηρακλή.

Μετά τη συντριβή του Χ.Τρικούπη από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, υπέβαλε την παραίτησή του ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου Ντίνος Καλαμπάκος. Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter