Μπάσκετ: Δύσκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Λάρισα

Μπάσκετ: Δύσκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Λάρισα

Ο ΠΑΟΚ (86-80 τον Κολοσσό) και η Λάρισα (84-81 τον Άρη) πέτυχαν σημαντικές νίκες εντός έδρας, στους αγώνες με τους οποίους ξανάρχισε η δράση στη Basket League.

Ο Νώντας Παπαντωνίου πέτυχε το σημαντικότερο τρίποντο του αγώνα της Λάρισας 37’’ πριν τη λήξη, ενώ ο Λόκετ έχασε τη μπάλα στην τελευταία κατοχή του Άρη πριν τις 2/2 βολές του Μούντι, ενώ ο Καμάρας αστόχησε στην εκπνοή.

Οι Κρουμπάλι (20), Τσαϊρέλης (14), Μούντι (13) διακρίθηκαν από τη Λάρισα του Φώτη Τακιανού, ενώ οι Κάουαν (24), Χάνλαν (23) ήταν πρώτοι σκόρερς για τον Άρη του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Μάρβιν Τζόουνς πέτυχε 20 πόντους, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς 15, ο Ντιμίτρι Ρίβερς 14 και ο Βασίλης Τολιόπουλος 12 για τον «Δικέφαλο» στην Πυλαία. Από την ομάδα της Ρόδου, ο Τζόρνταν Φλόιντ ήταν κορυφαίος με 20 πόντους, ενώ ο Στέφαν Ποτ μοίρασε 13 ασίστ.

Πριν τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ τίμησε τον άλλοτε αρχηγό του, Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στον Κολοσσό και πέτυχε 15 πόντους σήμερα.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 8 μ.μ., ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο Φάληρο. Την Κυριακή θα παίξουν Ηρακλής-Προμηθέας (17.00) και Περιστέρι-ΑΕΚ (20.00) Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί τη Δευτέρα στην Πάτρα, απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι δύο «αιώνιοι» έχουν ρεκόρ 8-1, ενώ ο Προμηθέας έχει 7-4 και ο Κολοσσός 7-5. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο 5-5 και ο ΠΑΟΚ στο 5-6 μαζί με το Λαύριο. Οι Απόλλων, Περιστέρι, Άρης είναι στο 4-6 και ο Ιωνικός στο 3-6. Η Λάρισα και ο Ηρακλής μοιράζονται την τελευταία θέση με ρεκόρ 3-7.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter