Μπάσκετ: Εγκαίνια με χαμόγελα για την ΑΕΚ

Μπάσκετ: Εγκαίνια με χαμόγελα για την ΑΕΚ

Με το δεξί έκανε ποδαρικό στο νέο της γήπεδο η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ: 81-69 τη Λάρισα στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου η «Ένωση» θα κατοικοεδρεύει στο εξής. Αυτή η νίκη έσπασε την παράδοση που ήθελε την ΑΕΚ να χάνει σε αντίστοιχα εγκαίνια στο παρελθόν.

«Ήταν καιρός να αποκτήσει η ΑΕΚ ένα σπίτι μετά από 97 χρόνια, και μάλιστα σε μία περιοχή όπου υπάρχουν πολλοί οπαδοί της», δήλωσε στην ανάπαυλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ίδιος τόνισε ότι το γήπεδο των Λιοσίων -που κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά έμεινε αχρησιμοποίητο έκτοτε- θα λάβει την τελική μορφή του σε 3-6 μήνες.

Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 36-29, ενώ η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων από το -14 τους έφερε μέχρι το 56-52, πριν ανοίξει ξανά η διαφορά. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 στη βαθμολογία.

Oι Γέλοβατς (21), Κολόμ (16), Παππάς (12) ήταν οι καλύτεροι από την ελλιπή ΑΕΚ, ενώ οι Χάντσον (14), Καράμπελας (11), Ζάρας (10) ξεχώρισαν από τη Λάρισα.

Στους αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Basket League, ο Προμηθέας νίκησε τον ΠΑΟΚ με 84-77 στην Πάτρα και ο Ιωνικός τον Άρη με 93-83 στη Νίκαια στην παράταση (77-77).

Το βράδυ της Κυριακής παίζουν Λαύριο-Ολυμπιακός (20.00), ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο στις 5 μ.μ. θα αναμετρηθούν επίσης Κολοσσός-Απόλλων Π. και Ηρακλής-Περιστέρι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter