Μπάσκετ: Εκκίνηση και στο Champions League

Μπάσκετ: Εκκίνηση και στο Champions League

To Champions League του μπάσκετ ανοίγει αύριο τις πύλες του για δεύτερη χρονιά, στη σκιά της κυρίαρχης του παιχνιδιού Εuroleague, αλλά και του ακήρυχτου «πολέμου» που μαίνεται στο στερέωμα του αθλήματος και αναμένεται να κορυφωθεί στα τέλη Νοεμβρίου, όταν θα γίνουν τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο φετινό Champions League με τις ίδιες ομάδες που έλαβαν μέρος πέρυσι χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία: ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» ανοίγει την αυλαία το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με παρτενέρ την ισπανική Εστουντιάντες (19.30), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενείται λίγο αργότερα (21.00) στη Γερμανία από τη Λούντβισμπουργκ. Ο Άρης του Παναγιώτη Γιαννάκη παίζει αύριο στο «Νίκος Γκάλης» με την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα (19.30).

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί με σύστημα φάιναλ-φορ, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα μίας από τις τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν. Το αντίστοιχο περυσινό έγινε στην Τενερίφη και ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της τοπικής ομάδας, η οποία είχε τότε στις τάξεις της τον Γιώργο Μπόγρη. Ο νυν σέντερ του Ολυμπιακού είχε αναδειχθεί κορυφαίος σέντερ της διοργάνωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter