Μπάσκετ: Εκτός Εθνικής ο τραυματίας Αγραβάνης

Μπάσκετ: Εκτός Εθνικής ο τραυματίας Αγραβάνης

Χωρίς τον τραυματισμένο Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί η Εθνική μπάσκετ στον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με τη Λετονία στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023. Ο άσος του Περιστερίου υπέστη θλάση στον προσαγωγό και δεν θα παίξει ούτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο τη Δευτέρα.

Η συμμετοχή των «πρωτοκλασάτων» παικτών της Εθνικής στο αυριανό ματς παραμένει αμφίβολη έως απίθανη. Στους 11 διεθνείς που βρίσκονται στην Κρήτη δεν περιλαμβάνεται κανένας παίκτης του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, ενώ μετέωρη είναι και η συμμετοχή του Παπαπέτρου, που θα αγωνιστεί απόψε στο ΣΕΦ με τα χρώματα της Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Επίσημη ενημέρωση υπήρξε μόνο για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος θα ταξιδέψει αύριο από την Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη και, σύμφωνα με την ΕΟΚ, «έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να έχουν ενεργή συμμετοχή ακόμα και στον αγώνα με τη Λετονία».

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για πιθανή συμμετοχή του «ερυθρόλευκου» Μιχάλη Λούντζη, αλλά όχι των υπόλοιπων διεθνών του Ολυμπιακού (Σλούκας, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης), που αγωνίζονται απόψε ενάντια στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Φάληρο. Ο Παναθηναϊκός των Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη κ.α. παίζει αύριο με τη Βασκόνια στο ΣΕΦ, δύο ώρες μετά το τζάμπολ της Εθνικής.

Στην αποστολή συμμετέχουν υπό τον Σωτήρη Μανωλόπουλο οι Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Μετά την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ αποχώρησαν οι Σαλούστρος, Πάπας, Τανούλης, Πουλιανίτης, ενώ εκτός του Αγραβάνη αποκλείστηκε και ο τραυματίας Κασελάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter