Μπάσκετ: Εκτροπα και εκκένωση στο Περιστέρι

Μπάσκετ: Εκτροπα και εκκένωση στο Περιστέρι

Σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα για περισσότερα από 20 λεπτά έγιναν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Περιστερίου Ανδρέας Παπανδρέου στη διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Άρη για το πρωτάθλημα της Α1 (περίπου εφτά λεπτά πριν το τέλος).

Οι συμπλοκές ξεκίνησαν για ασήμαντη αφορμή, ανάμεσα σε φανατικούς οπαδούς των δύο ομάδων που κάθονταν σε γειτονικές κερκίδες και γενικεύτηκαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν τα πολλά μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο γηπεδο. Εκτοξεύτηκαν πολλά αντικειμενα και έσπασαν αρκετές καρέκλες.

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση αθλητών, όπως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που είχε την οικογένειά του στην εξέδρα, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η αστυνομική παρουσία ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, γεγονός που προκάλεσε την οργή των γηπεδούχων και κυρίως του προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη.

Τελικά αποφασίστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, με εξαίρεση τα σχολιαρόπαιδα στα οποία επιτράπηκε να μείνουν κανονικά στη θέση τους. Το ματς ξανάρχισε μετά από εικοσάλεπτη διακοπή, σε σχεδόν άδειες πλέον εξέδρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter