Μπάσκετ: Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν στο ντέρμπι

Μπάσκετ: Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν στο ντέρμπι

Τρεις διεθνείς Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν, όπως αναμενόταν, να διευθύνουν το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για την Α1 μπάσκετ: Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Καρακατσούνης.

Μολονότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές δεν περιλαμβάνονται στη λίστα αυτών που η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θεωρεί ανεπιθύμητους, φαίνεται ότι το ματς βαδίζει προς ματαίωση, αφού ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει ότι θα κατεβεί στο γήπεδο μόνο αν σφυρίξουν ξένοι ρέφερι.

Παράλληλα, έγινε γνωστό από την εφημερίδα Live Sport ότι η διοίκηση των Πειραιωτών απέστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα, ζητώντας πληροφορίες για την πιθανή συμμετοχή της ομάδας σε αυτήν από την επόμενη περίοδο αντί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τις εξωαγωνιστικές προδιαγραφές ανέλυσε με ανάρτησή του στο Facebook ο υπεύθυνος του μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης: «Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι νούμερο 1 άθλημα, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

Το πολύκροτο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής ενδέχεται να αναβληθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να βρεθεί λύση (σχετική πρωτοβουλία, άκαρπη προς το παρόν, ανέλαβε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος).

Οι αντιρρήσεις της ΔΕΑΒ λόγω της σχεδόν ταυτόχρονης διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού προσφέρουν μία βολική πλατφόρμα για τη σχετική απόφαση. Η οριστική απόφαση αναμένεται αύριο, Παρασκευή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter