Μπάσκετ: Ενισχυμένη η Εθνική, εκτός ο Παπαγιάννης

Μπάσκετ: Ενισχυμένη η Εθνική, εκτός ο Παπαγιάννης

Με πέντε παίκτες από τους “αιώνιους”, αλλά χωρίς τους Σλούκα, Παπαγιάννη θα αγωνιστεί η Εθνική μπάσκετ στο κρισιμότατο ματς με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023, το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη Μονς.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπαγιάννη για να αγωνιστεί στην Εθνική, ενώ ο Κώστας Σλούκας δεν κλήθηκε καν, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Θα απουσιάσει επίσης ο Ιωάννης Παπαπέτρου που δεν πήρε άδεια από την Παρτιζάν, παρά το διάβημα που έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία προς τον σερβικό σύλλογο. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Δημήτρης αγραβάνης.

Στο ματς με τους βέλγους θα παίξει κανονικά ο Νικ Καλάθης, αλλά και οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Λούντζης, Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Τη δωδεκάδα του Δημήτρη Ιτούδη συμπληρώνουν οι Τσαλμπούρης, Γκίκας, Κακλαμανάκης, Χαραλαμπόπουλος, Γόντικας, Τσαϊρέλης.

Η Εθνική μας χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα τελικά της διοργάνωσης. Εάν όμως ηττηθεί από τους Βέλγους, η υπόθεση πρόκριση θα γίνει πολύ πιο δύσκολη. Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν και περίπου 120 Έλληνες.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Φεβρουάριο τη Σερβία εντός έδρας και τη Λετονία στη Ριγα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter