Μπάσκετ: Έντεκα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του Λαυρίου – Αναβολή και στο ματς του Ολυμπιακού Β’ στην Α2

Μπάσκετ: Έντεκα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του Λαυρίου – Αναβολή και στο ματς του Ολυμπιακού Β’ στην Α2

Μετά την αναβολή του αγώνα του Λαυρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ με τον Προμηθέα, θα αναβληθεί και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Λαυρίου είχε μέχρι την Πέμπτη (22/10) τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ύστερα από νέα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, προέκυψαν σήμερα άλλοι επτά που είναι θετικοί στον κορονοϊό! Έτσι, τα συνολικά κρούσματα στο Λαύριο, φτάνουν τα 11, με τα μέλη της ομάδας που έχουν προσβληθεί, να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να έχουν απομονωθεί.

Α2: Αναβολή στο Ολυμπιακός Β’ – Ελευθερούπολη

Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Ελευθερούπολη για την Α2 κατηγορία του μπάσκετ, καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Η ενημέρωση έγινε από την ομάδα της Ελευθερούπολης όπου και υπήρξε το κρούσμα και η οποία αναφέρει:

«Αναβολή στο παιχνίδι της ομάδα μας με τον Ολυμπιακό Β`. Λόγω κρούσματος Covid 19 που παρουσιάστηκε στην ομάδα μας το τελευταίο 24ωρο δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού Β`.

Ενημερώσαμε αμέσως την ΕΟΚ η οποία θα ορίσει την αναμέτρηση σε άλλη ημερομηνία. Το πιθανότερο την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι αυτή την ώρα υποβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές σε τεστ κορωνοϊού όπως και το προπονητικό τιμ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter