Μπάσκετ: «Έπεσε» ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Μπάσκετ: «Έπεσε» ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Την πρώτη φετινή του ήττα στην Basket League υπέστη ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο αναντικατάστατος Καλάθης θορύβησαν τον Ρικ Πιτίνο περισσότερο από το 82-78 του Περιστερίου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε 9 λεπτά στο α’ ημίχρονο χωρίς να σκοράρει (0/3 σουτ) και αποσύρθηκε στον πάγκο μετά το 15ο λεπτό. Η απουσία του, προληπτική εν όψει της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, άλλαξε τη μορφή του αγώνα υπέρ των γηπεδούχων.

To Περιστέρι υπερκάλυψε διαφορά 11 πόντων στο α’ ημίχρονο (15-26), προηγήθηκε με 40-37 στην ανάπαυλα και ξεκινησε το δεύτερο μέρος με σερί 12-2, αν και αγωνίστηκε δίχως τον τραυματία Σαλούστρο.

Το τέλος της γ’ περιόδου βρήκε την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου στο 68-52. Ο Παναθηναϊκός αντεπιτέθηκε με πρωταγωνιστές τον νεαρό Παπαδάκη (5 π.) και τους Ουάιλι (6), Μήτογλου (6) και μείωσε σε 73-69. Δεν έφτασε όμως ποτέ σε απόσταση βολής.

Οι Χάτσερ (14), Μορέιρα (12), Μπλέικ (12), Βασιλόπουλος (9), Σμιθ (9) πρωταγωνίστησαν για το Περιστέρι. Από τους πρωταθλητές, που είχαν μόλις 19/34 βολές, ο Παπαπέτρου πέτυχε 15 πόντους, ο Ράις 13 και ο Παπαγιάννης 9. Απουσίασε και ο ασθενής Παππάς.

Πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 10-1, ενώ το Περιστέρι μοιράζεται τη 2η θέση με τον Προμηθέα, με ρεκόρ 8-3. Η ΑΕΚ είναι 4η με ρεκόρ 7-4. Στην άλλη άκρη της βαθμολογίας της Α1, ο Άρης έμεινε μόνος ουραγός με 2 νίκες και 9 ήττες,

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο (πάλι χωρίς Καλάθη), ενώ φέτος έχει γνωρίσει και άλλη μία «εντός των τειχών» ήττα, από τον Προμηθέα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter